Bemiddeling aankoop camper

Laat uw Camper door ons importeren uit Duitsland

Van Bus naar Camper heeft zich gespecialiseerd in het importeren van Campers uit Duitsland. Zoals u wellicht weet is dit prijstechnisch gezien erg interessant. Veel consumenten zijn hierdoor erg geïnteresseerd geraakt in het importeren van een Camper uit Duitsland. Er komt echter nogal wat bij kijken. U krijgt te maken met diverse wet -en regelgeving, transport, verzekering, rdw-keuring, douane en veel administratieve rompslomp. Dit houdt veel consumenten tegen om een Camper uit Duitsland te importeren. Bovendien is het voor de consument nogal lastig om te bepalen wat de geschikte aankoop-adressen zijn in Duitsland. In de meeste gevallen zal er overigens geen enkele vorm van garantie worden geboden.

Ons team biedt de oplossing!

Wij hebben ons gespecialiseerd in het opsporen en importeren van Campers uit Duitsland. Wij hebben de expertise op het gebied van wet- en regelgeving, we verzorgen het (verzekerd) transport en de RDW keuring en nemen alle administratieve verplichtingen zoals douaneformaliteiten en BPM berekening voor u uit handen.
Een Camper importeren was nog nooit zo gemakkelijk!

Daarnaast krijgt u bij aflevering 3 maand garantie op de motor, een nieuwe APK en kunt u ervoor kiezen om een grote beurt aan de camper te laten doen (incl. vervanging van distributieriem, indien nodig).

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden services op maat, dus wat wij voor u kunnen betekenen hangt geheel van uw wensen af. Als u op zoek bent naar een bepaald soort Camper, dan kunnen wij voor u gaan onderzoeken of het aantrekkelijk is om deze te importeren uit Duitsland. Hiertoe dient u simpelweg een Contact formulier in te vullen. Wij zullen dan contact met u opnemen om e.e.a. door te spreken en vervolgens gaan wij voor u op zoek naar een Camper die geheel aan uw wensen voldoet. Na aanschaf van de Camper regelen wij alles in een tijdsbestek van ca. 2 weken. De Camper wordt dan afgeleverd op Nederlands kenteken. De totale kosten (d.w.z. aanschaf, verzekerd transport, rest BPM en RDW keuring) zijn verwerkt in de door ons genoemde prijzen.

Andere bedrijfsonderdelen